Gülsuyu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki; okulumuzda öğrenme öğretmenler-öğrenciler-yöneticiler-veliler tarafından temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; okulumuzda öğrencilerin bireysel farklılıkları gözetilerek her öğrenciye fırsat eşitliği tanınsın. İstiyoruz ki; sınıflarımız da öğrencilerin derslerini yüzyılın gelişmelerine uygun olarak yapmaları için gerekli donanım sağlansın. İstiyoruz ki; okulumuz ve çevremiz eğitim öğretimde daha iyi olmak için temiz ve sağlıklı olsun. İstiyoruz ki, okulumuzda eğitim öğretim düzeyini yükseltmek için öğretmen -öğrenci-veli üçgeni sağlıklı oluşturulsun. İstiyoruz ki; okulumuz çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimiz için ikinci bir yuva olsun. İstiyoruz ki; okulumuzda çalışanlarımız ve velilerimiz okula kaynak sağlamak için işbirliği içinde olsunlar ve projeler üretsinler İstiyoruz ki; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirelim.

Misyon: Biz Gülsüyu İmam Hatip Ortaokulu olarak bütün öğrencilerimizi yaşadığımız çevre şartlarını gözeterek ve bireysel farklılıklarına saygı duyarak, bilgili becerili ve kendine güvenen, özgür, barışçı, insan ilişkilerine değer veren bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun ,kendi kişiliğini geliştirirken,başkalarının gelişmesinde de çalışan, kendini geliştiren toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,velilerimizi eğitim öğretim için gerekliliklerine inandırarak işbirliklerini sağlamak için varız ve çalışmaktayız.

Başarılar:

Isınma: Merkezi Doğalgaz
Servis Bilgisi: Sadece Özel Öğrenci Servisi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gulsuyuimamhatiporta.meb.k12.tr

Adres - Eski Üsküdar Caddesi No38 Gülsuyu /Maltepe/ İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz çevresinde kiralık evler bununabileceği gibi, D-80´e yakınlığından ötürü çevre mahalle ve semtlerden de ulaşım kolaylıkla sağlanabilir.

Adres - Eski Üsküdar Caddesi No38 Gülsuyu /Maltepe/ İSTANBUL

Ulaşım Kartal yada Kadıköy yönünden Metroyla Huzurevi durağında inilip 1 Nolu çıkıştan çıkılacak. Kartal Yada Kadıköy yönünden E-5 üzerinden Gülsuyu Köprüsünde inilecek.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Maltepe ilçe merkezine 10 dakika mesafede olup D-80 karayolunun 450 metre kuzeyinde bulunmaktadır.